Lista de dorinte

Lista produselor dorite este un instrument extrem de important pentru clientii nostri. Ea poate fi folosita in mai multe situatii:

  • in cazul in care se doreste alcatuirea unei liste de cadouri dorite pentru o aniversare, lista care sa fie transmisa invitatilor. Este cea mai folosita facilitate deoarece in lista pot fi specificate toate produsele dorite de copilul Dvs, spre exemplu. Lista poate fi apoi distribuita prietenilor Dvs. asa cum se descrie mai jos.
  • alcatuirea unei liste de produse ce se doresc achizitionate la un moment sau momente ulterioare
  • in cazul in care unul sau mai multe produse nu sunt disponibile pentru comanda si doriti sa fiti instiintat automant in momentul in care acestea devin disponiile din nou in magazin

In oricare dintre situatiile de mai sus produsele trebuie adaugate in Lista de dorinte. Aceasta de face prin apasarea butonului "Adaugă la lista de dorințe" aflat in pagina de descriere a produsului ales. In momentul in care il adaugati in "Lista de dorinte" va fi afisat mesajul: "Lista de dorințe a fost salvata temporar. Va rog Logare pentru a o salva definitiv". Aceasta inseamna ca, pentru a salva produsele in "Lista de dorinte" trebuie sa aveti un cont de client valid asa cum se descrie in pagina "Cum cumpar".

Accesarea Listei Dvs. de dorinte poate fi facuta apasand butonul  din partea de sus, mijloc, a paginii. In dreapta butonului  veti putea vizualiza in permanenta numarul de produse aflate in lista.

Dupa ce ati alcatuit lista de dorinte, daca aceasta este dedicata unei aniversari, o puteti distribui prietenilor Dvs. astfel incat acestia sa o poata accesa in orice moment si plasa comenzi pentru unul sau mai multe produse din lista. Pentru a distribui lista apasati unul dintre butoanele din dreapta mesajului "Email / Distribuie lista de dorințe":

  •  - pentru a trimite email
  •  - pentru a distribui pe Facebook
  •  - pentru a distribui pe Tweeter
  •  - pentru a distribui pe Google+

Pentru fiecare dintre aceste metode veti putea trimite/distribui un link (legatura) direct catre lista Dvs. de dorinte pentru fiecare dintre prietenii Dvs.

Produsele din lista care au fost comandate nu vor mai aparea in aceasta odata ce comanda sau comenzile sunt confirmate cu cei care le-au facut.

Daca unul sau mai multe dintre produsele selectate nu este disponibil veti primi automat un mesaj in cazul in care acesta va fi prezent din nou in magazin.

Viziteaza site-ul Libelula-vesela.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping