Lista de dorinte

Lista de dorinte este o functionalitate inovativa pe care am dezvoltat-o pentru a va usura alegerea produselor pentru copiii dumneavoastra. 

Aceasta va ofera optiunea de a crea o lista personalizata de produse pe care doriti sa le achizitionati sau sa le primiti, si a trimite lista altor persoane.

Cateva moduri comune de a utiliza lista de dorinte sunt:

  • Daca doriti sa alcatuiti o lista de cadouri pentru o aniversare pe care sa o puteti transmite invitatilor. Cat de usor ar fi daca ati putea sa le indicati invitatilor ce cadouri isi doreste copilul dumneavoastra pentru ziua de nastere? Lista de Dorinte va ofera optiunea de a personaliza lista si de a o trimite celor dragi prin metoda preferata (Email, Facebook, Twitter sau Google+).
  • Daca doriti sa alcatuiti o lista de produse pe care doriti sa le achizitionati in viitor.

Instructiuni de utilizare

  1. Accesati pagina produsului pe care doriti sa il adaugati in Lista de Dorinte.
  2. Apasati butonul ‘Adauga la lista de dorinte’ aflat sub butonul ‘Adauga in cosul de cumparaturi’.
  3. Daca la momentul adaugarii in lista de dorinte nu sunteti autentificat cu contul dumneavoastra de client, va fi afisat mesajul: "Lista de dorințe a fost salvata temporar. Va rog Logare pentru a o salva definitiv". Acest mesaj inseamna ca trebuie fie sa creati un cont de client valid conform instructiunilor "Cum cumpar", fie sa va autentificati cu contul existent.
  4. Lista de dorinte poate fi accesata apasand butonul  din coltul de dreapta sus al paginii. In dreapta butonului  veti putea vizualiza in permanenta numarul de produse aflate in lista.
  5. Dupa ce ati alcatuit lista de dorinte o puteti distribui altor persoane astfel incat acestea sa o poata accesa in orice moment si plasa comenzi pentru unul sau mai multe produse din lista. Pentru a distribui lista apasati unul dintre butoanele din dreapta mesajului "Email / Distribuie lista de dorințe" aflat in partea de jos a listei dumneavoastra de dorinte. Pentru fiecare dintre aceste metode veti putea distribui un link direct catre lista Dvs. de dorinte fiecaruia dintre prietenii Dvs.
  6. Produsele comandate din lista nu vor mai aparea in aceasta odata ce comenzile sunt confirmate.
  7. Daca unul sau mai multe dintre produsele selectate nu este disponibil veti primi automat un mesaj in cazul in care acesta va fi prezent din nou in magazin.
Viziteaza site-ul Libelula-vesela.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Compari.ro - ghid autentic de shopping

x