Despre noi

Pentru fiecare dintre noi, copiii sunt o comoara nepretuita. Intr-o lume agitata, in care fiecare alearga, iar timpul nu ne mai apartine, zambetul si mangaierea unei manute de copil ne ofera o stare de calm si de bucurie care ne ajuta sa ne reancarcam emotional.

Parinti fiind, ne-am lovit de lipsa de timp, de aglomeratia din magazine in preajma Sarbatorilor, de vanzatori care trebuiau sa se ocupe de mai multi client in acelati timp.

Ne dorim ca Libelula Vesela sa fie un magazin care sa va ajute sa gasiti usor si repede ceea ce doriti, sa fie un site unde sa va placa sa reveniti si care sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie pentru copii vostri de la nastere si pana la adolescenta.

Din aceste motive incercam sa reunim in magazinul nostru cat mai multi importatori si producatori astfel incat sa puteti gasi o gama cat mai larga a brand-urilor pe care le cautati dintre care puteti gasi cateva, mai jos.

Toate brand-urile din magazinul nostru le gasiti, in fiecare pagina a magazinului, la sectiunea BRAND al filtrului de cautare a produselor.

In spatele fiecarui brand se afla un mare producator, lista completa a acestora gasindu-se, deasemenea in zona filtrului de cautare a produselor, iar mai jos cativa dintre acestia.

Ne bizuim pe recomandarile Dumneavoastra si va asteptam sugestiile si parerile despre magazinul nostru, produse si servicii.

 

Va multumim anticipat, echipa Libelula vesela!

Viziteaza site-ul Libelula-vesela.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping