Promotie LEGO City

LEGO City - Câștigă o excursie cu familia în Alpi

Tombola LEGO City

LEGO City - Câștigă o excursie cu familia în Alpi în perioada 1 februarie 2018 - 28 februarie 2018

Acum e momentul să cumpărați toate seturile LEGO City pe care vi le doriți de multă vreme! De ce? Pentru că vă pot aduce o excursie cu familia în Alpi sau unul din cele 100 de seturi LEGO City Camioneta  și rulota (60182).

Pentru a participa la aceasta campanie trebuie să achiziționați minim un set LEGO City în perioada campaniei și să înregistrați bonul fiscal / numărul de factură printr-unul din urmatoarele canale, la alegere:

a) - Prin intermediul paginii web www.promoapp.ro pe pagina Facebook https://www.facebook.com/PROMOAPPRO/ sau în aplicația PROMOAPP  În acest caz, fotografiați bonul fiscal / factura care atestă cumpărarea a minim unui set LEGO City și îl atașați formularului de înscriere.

b) - Prin SMS la numărul 1846 cu textul “LEGO număr bon fiscal” (ex. “LEGO 123”). Atenție, treceți un singur număr de bon fiscal într-un mesaj trimis, în caz contrar acesta nu va fi validat. Dacă ați ales această variantă de înscriere, trebuie să păstrați bonul fiscal / factura.

Extragerea câștigătorilor va avea loc la data de 7 martie 2018 iar câștigătorii vor fi afișați pe site-ul www.promoapp.ro până cel târziu în data de 26 martie 2018.

Înainte de a participa la această tombolă, vă invităm să citiți cu atenție Regulamentul oficial al campaniei aici si Actul aditional.

Tombola LEGO City

Viziteaza site-ul Libelula-vesela.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Compari.ro - ghid autentic de shopping

x