Microsoft Store

Activarea unui cod in Microsoft Store

Cea mai simplă modalitate de a valorifica un card cadou sau un cod este să accesați microsoft.com/redeem. Dacă dvs. sau familia dvs. aveți mai multe conturi Microsoft, asigurați-vă că sunteți conectat la cel pentru care doriți să aplicați cardul cadou sau codul. Apoi introduceți codul de 25 de caractere, selectați Următorul și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Consultați Găsiți-vă descărcările și cheile de produs  la https://goo.gl/cVpRBU  pentru mai multe informații despre descărcarea și instalarea aplicațiilor și jocurilor.

Valorificarea unui card cadou sau a unui cod pe dispozitivele Windows 10

  • Deschideți Microsoft Store.
  • Selectați meniul Vedeți mai multe  (lângă caseta Căutare).
  • Selectați Valorificați un cod. Dacă nu sunteți conectat deja, conectați-vă la contul Microsoft pentru care doriți să valorificați codul.
  • Introduceți codul dvs. și selectați Valorificare.
  • În cazul în care cardul sau codul are o sumă de bani asociată, vom aplica tot soldul în contul dvs. Microsoft. Îl puteți utiliza pentru a cumpăra lucruri de la Microsoft Store online, pe Windows 10 și pe Xbox One.
  • În cazul în care cardul sau codul este pentru o anumită aplicație sau un anumit joc, îl vom adăuga la biblioteca dvs. personală, de unde îl puteți descărca și instala. Accesați Biblioteca mea în Microsoft Store. Atunci când sunt valorificate unele aplicații sau jocuri, acestea vă vor duce la pagina de produs, de unde le puteți descărca și instala, de asemenea.
  • În cazul în care cardul sau cu codul este pentru un abonament, îl puteți găsi în Servicii și abonamente aici https://goo.gl/bdhi37 .

ATENTIE!

Activare: cd key-ul se activeaza in magazinul Microsoft iar instructiunile se transmit via email.

Digital download: jocul poate fi descarcat din contul Microsoft. 

Modalitate de plata: online prin card, transfer bancar sau la livrare.

Conformitate: codul este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare.

Politica retur: CD Key original - livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail.

Despre continut: produsul nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Viziteaza site-ul Libelula-vesela.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Compari.ro - ghid autentic de shopping

x