Lista de cadouri

Lista de cadouri este o functionalitate foarte utila atunci cand organizati evenimente pentru copiii Dvs., la care aveti invitati, si pentru care doriti ca cel mic sa primeasca cadourile pe care si le doreste.

Odata finalizata lista de cadouri aceasta poate fi distribuita invitatilor pe mai multe cai: email, Facebook, Twitter, Pinterest, etc. Acestia vor putea apoi sa acceseze lista si sa aleaga cadoul sau cadourile potrivite, conform bugetului alocat.

Cum se creaza, administreaza si distribuie lista de cadouri

1. Apasati AICI pentru a accesa lista de cadouri.

Va aparea urmatorul ecran:

2. Apasa "Creaza" pentru a crea o noua lista

Va aparea urmatorul ecran:

Daca nu ai cont apasa "REGISTER HERE" si creaza-ti cont.

Daca ai cont trebuie doar sa introduci informatiile solicitate pentru a reveni la ecranul anterior care permite crearea, administrarea si distribuirea listei.

3. Creaza Lista de cadouri

  1. Completeaza informatiile despre eveniment

TITLU LISTA - Aniversare Maria, Botez Alexandru, etc.

MESAJ PUBLIC PENTRU PRIETENI SI FAMILIE - informatii despre eveniment precum locul de desfasurare, data si ora, etc.

ADAUGATI INFORMATII SUPLIMENTARE - informatia importanta care poate fi adaugata este cea despre lista de cadouri pe care o vor accesa pe baza link-ului pe care il veti distribui dupa ce finalizati lista respectiv ca, pentru a achizitiona unul sau mai multe dintre cadourile din lista trebuie sa specifice/modifice cantitatea pentru fiecare cadou in coloana COS DE CUMPARATURI si apoi sa apese "Actualizeaza cosul" in partea de jos a listei de cadouri.

DATA EVENIMENT (ZZ/LL/AAAA) - data evenimentului in format luna (doua cifre) / zi (doua cifre) / an (patru cifre)

TIPUL EVENIMENTULUI - alegeti din lista

2. Completeaza informatiile despre creatorul listei

3. Completeaza informatiile despre adresa la care doaresi sa fie trimise cadourile. Invitatii vor avea posibilitatea sa aleaga intre a trimite cadourile la adresa specificata de tine sau a le primi la adresa aleasa de ei.

 4. Apasa CREAZA LISTA DE CADOURI pentru a trece la adaugarea cadourilor in lista ta. Urmatorul ecran va aparea.

 5. Apasa pe numele listei pe care ati creat-o. Va aparea un ecran similar cu:

6. Apasa "Adauga produse in lista" si vei fi directionat inapoi in magazin. Foloseste meniul si functiile de cautare si filtrare pentru a gasi produsele dorite.

7. Acceseaza pagina produsului dorit.

8. Pentru a il adauga in Lista de cadouri apasa ADAUGA IN LISTA DE CADOURI. In momentul in care ai adaugat un cadou in lista vei observa ca va aparea numarul de cadouri din lista alaturi de iconita Lista de cadouri:

9. Pentru a vedea componenta listei apasa . Va aparea un ecran similar cu:

 10. Daca apesi vei avea optiunea de a edita Lista de cadouri sau, daca consideri ca este finalizata, sa o distribui catre lista ta de prieteni sau membri ai familiei: