Ce este Raspundel Istetel?

Ce este colecția Răspundel istețel?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic, care permite copiilor să acumuleze o mulțime de informații interesante și utile într-un mod distractiv și dinamic.

În cărțile, jocurile și puzzle-urile noastre interactive veți recunoaște vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții ... care le povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte interesante.

Cui îi este adresată colecția Răspundel Istețel?

Răspundel Istețel este destinat atât copiilor preșcolari cât și copiilor mai mari, dar va atrage, fără îndoială, și adulții. Depinde doar de ce carte veți alege.

Datorită tehnologiei speciale, chiar și copiii preșcolari care nu pot citi încă pot folosi integral cărțile. Prin urmare, ei pot "citi" un basm sau pot învăța singuri culori, numere, litere sau o varietate de forme într-un mod distractiv.

Apoi pot pune în practică toate aceste informații învățate prin jocurile educaționale distractive ce se găsesc în fiecare carte din colecția Răspundel Istețel.

Copiii și adulții mai în vârstă vor fi cu siguranță interesați de subiecte precum geografia, istoria sau învățarea limbilor străine - vezi, de exemplu, Atlasul lumii, Corpul uman, Lumea animalelor sau cărțile de învățare a limbii engleze.

Cum funcționează Răspundel istețel și cum se folosește?

Este foarte simplu. Creionul electronic Albi funcționează ca un cititor de cod special, ce este ascuns chiar în paginile cărților. Atingeți ușor o imagine sau un text utilizând creionul și veți auzi informațiile, sunetul sau muzica corespunzătoare.
Cărțile conțin o cantitate inepuizabilă de informații, dar și jocuri de verificare a cunoștințelor sau de percepție.

Marele avantaj este că creionul electronic Albi funcționează cu orice carte din colecția Răspundel Istețel, deci nu aveți nevoie de un creion nou pentru fiecare carte.

Odată cu achiziționarea unei cărți noi, trebuie să încărcați gratuit un nou fișier audio pe creionul dvs., iar informațiile din noua carte devin disponibile imediat.

Creionul electronic are și alte caracteristici suplimentare. Datorită memoriei încorporate, îl puteți folosi ca un player MP3 sau stick de memorie USB.

Avertisment

Creionul electronic Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Creionul nu se poate conecta la produse Apple (iOS).

Viziteaza site-ul Libelula-vesela.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Compari.ro - ghid autentic de shopping

x