Politica de livrare

Livrarea      

Livrarea comenzilor se realizeaza cu firme de curierat rapid.  Costul transportului va fi comunicat de operatorii nostri in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de cinci zile, timp in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.

Contravaloarea livrarii door-to-door este de 22 lei pentru intreg teritoriul Romaniei și de 15 lei la EasyBox.

Pentru comenzi in valoare totala mai mare de 350 de lei livrarea este gratuita.

Daca expeditia comenzii se doreste intr-o localitate care nu se afla in zona 0 de livrare a curierului, atunci va trebui achitat un cost de transport suplimentar in functie de numarul de km suplimentari.

Ca urmare a unei comenzi, fiecare client va primi un mesaj email de confirmare a initierii procedurii de livrare care contine o legatura (link) catre pagina firmei de curierat in care poate verifica stadiul livrarii coletului.

Pentru produsele digitale

  • Politica retur: CD Key original - livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail.
  • Despre continut: produsul nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.
  • Livrare: livrarea se face, prin email, in 15-30 minute de la efectuarea platii (prin card de credit sau la livrare prin curier rapid). Exista cazuri speciale in care livrarea se face in maxim 24 de ore de la efectuarea platii.
  • Contravaloarea livrarii: Contravaloarea livrarii este de 15 lei.