Termeni si conditii

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre SC DINRA PARTNERS SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.libelula-vesela.ro.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.libelula-vesela.ro. implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este administrat de societatea DINRA PARTNERS prin intermediul platformei Shopify, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

DINRA PARTNERS isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.libelula-vesela.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Libelula-vesela.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.libelula-vesela.ro, incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Libelula-vesela.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Combinarea acestora este proprietatea exclusiva a Libelula-vesela.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a Libelula-vesela.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Libelula-vesela.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului Libelula-vesela.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa office@dinra.ro. 

Datele personale si accesul la informatiile continute pe site

Pe site-ul Libelula-vesela.ro utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Libelula-vesela.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.

SC DINRA PARTNERS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC DINRA PARTNERS SRL, fara acordul scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Libelula-vesela.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor. Informatiile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Libelula-vesela.ro accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.

Toate informatiile privind modul in care sunt protejate si prelucrate informatiile Dvs. personale le gasiti AICI!

 

Confidentialitate

DINRA PARTNERS se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului www.libelula-vesela.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul www.libelula-vesela.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. DINRA PARTNERS poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre DINRA PARTNERS pentru realizarea de statistici demografice si de marketing despre clientii sai in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

DINRA PARTNERS nu promoveaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.libelula-vesela.ro De asemenea, DINRA PARTNERS nu divulga datele dumneavoastra personale fara acordul dumneavoastra scris. Datele dumneavoastra personale pot fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email pe site-ul www.libelula-vesela.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

DINRA PARTNERS nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe site-ul www.libelula-vesela.ro.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Banca Transilvania, iar DINRA PARTNERS nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@dinra.ro.

 

Securitatea informatiilor

Libelula-vesela.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Libelula-vesela.ro nu garanteaza pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.libelula-vesela.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. Libelula-vesela.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

  

Responsabilitati privind site-ul si produsele. Limitarea responsabilitatii

Libelula-vesela.ro nu isi asuma responsabilitatea ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, DINRA PARTNERS isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata. Libelula-vesela.ro nu garanteaza si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Libelula-vesela.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Libelula-vesela.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Libelula-vesela.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Libelula-vesela.ro.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si pentru continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

Libelula-vesela nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Promotiile afisate pe Libelula-vesela.ro se desfasoara in limita stocului disponibil. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a clientului.

Valoarea maxima a obligatiilor financiare a DINRA PARTNERS, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de DINRA PARTNERS de la clientul respectiv.

DINRA PARTNERS nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

 

Preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Libelula-vesela.ro va putea desfasura campanii promotionala referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite de catre Libelula-vesela.ro. Angajatii nostri contacteaza telefonic fiecare client in parte. Comenzile clientilor care nu raspund la telefonul de confirmare a comenzii timp de doua zile lucratoare consecutive de la plasarea comenzii vor fi sterse din sistem.

 

Garantia jucariilor

Toate jucariile comercializate de catre Lilelula-vesela.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.

  

Returnarea produselor

Clientul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 

Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul sau clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus completate cu legile romane in vigoare se vor aplica. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si DINRA PARTNERS si asociatii, partenerii se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul DINRA PARTNERS

  

Independenta clauzelor

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.